TACK FÖR ATT DU HÅLLER AVSTÅND

Dekorativ bild

Din säkerhet är vår högsta prioritet. Forumkvarteret följer Folkhälsomyndighetens rekomendationer. För att bidra till minskad smittspridning av Covid-19 behöver vi alla visa hänsyn. Vänligen tänk på följande:

 

 

Med anledning av Folkhälsomyndighetens uppdaterade allmänna råd för Uppsala  i samband med Covid-19, har Forumkvarteret vidtagit särskilda åtgärder. Din säkerhet är vår högsta prioritet och vi vill att du ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss.

 

Se våra åtgärder för att du ska känna dig trygg vid ditt besök:

 

Väteperoxid stationer

Vid varje entré till Forumkvarteret har vi placerat ut väteperoxid stationer. Här kan du rena dina händer.

Lösningen består av 3% väteperoxid och är 100% biologiskt nedbrytbar. Den är långtidsverkande och eliminerar bakterier och virus. Den fungerar på händer, ytor och sår och innehåller varken alkohol eller klor. Trampa på pedalen för att få väteperoxid i utsträckta händer.

 

Kommunikation

Vi påminner våra besökare om att hålla avstånd på plats i Forumkvarteret men även på digitala kanaker inför sitt besök hos oss. Utplacerade dekaler i kvarteret finns framförallt vid entréer, hissar, toaletter och bankomater.

 

Städrutiner

För att minska smittspridningen av covid-19 har vi uppdaterat våra städrutiner i Forumkvarterets publika ytor. Vi ser till att oftare torka av ytor som har hög användning så som handtag, hissknappar, rulltrappsband, bord mm. Vi rengör våra toaletter flera gånger per dag med ett extra stort fokus på att desinficera med en särskild duschmaskin med väteperoxid som tar död på bakterier.

 

Ägare, Atrium Ljungberg

Forumkvarteret ägs och förvaltas av Atrium Ljungberg. Läs med om hur fastighetsägarna förhåller sig till Covid- 19 här.